top of page
Légrádi Gábor

A Vasas ellen javítottuk a kupakisiklást

A Dunavarsány elleni kupafiaskó után hazai környezetben a Vasas FC II ellen illett javítania csapatunknak, akik a legutóbbi fordulóban a bajnokságban is botlottak, így két eredménytelen összecsapást követően, sikerre éhesen léptek pályára labdarúgóink. Szerencsére mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát és a jó erőkből álló angyalföldi alakulatot sikerült két vállra fektetni a Béke téren, s ezzel megerősíteni helyünket a táblázat középső felében. 



Csepel SC – Vasas FC II 2:1 (2:1)


Csepel SC Stadion Jv.: Erdélyi Balázs (Kovács Gábor, Cseresznyák Csaba)


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Horváth Bence, Kovács Máté (Németh Zoltán ’61), Dunai András, Pesuth Simon, Túri Dániel, Sükösd Krisztián (Szűcs Levente ’90), Kovács Dávid (Torda Bence ’77), Pintér Dominik, Kern Ákos

Mb. vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Péter


Vasas FC II: Bánfalvi G. – Borgula M., Hős Zs., Szánthó R. (Kátai Sz. ’62), Barkóczi B., Bukta Cs. (Kalmár D. ’46), Mikolay T., Feledy B., Girsik A. (Farkas J. ’46), Mamusits P. (Szabó L. ’79), Pintér A. (Rideg B. ’46)

Edző: Tóth Csaba


Gólszerzők: Dunai András ’42, Pesuth Simon ’47, ill.  Szánthó R. ’36


Zsivoczky- Pandel Péter:

A Vasas II ellen is úgy készültünk, ahogy eddig, vezetőedzőnk távolléte miatt azonban extra motiváció is hajtott bennünket. Azt hiszem jól felkészültünk ellenfelünkből, azokat a területeket, melyeket ők próbáltak megjátszani, sikerült lezárnunk, és tudtunk a széleken támadásokat is vezetni. Ezeket rendre el is juttattuk helyzetekig, azonban az utolsó passzok hiányoztak, így nem sikerült gólra váltanunk ezeket. A végig kontrollált első félidőben aztán egy pontatlan átadásunkat ellenfelünk góllal büntette, de csapatunk erejét mutatja, hogy nem zökkentünk ki a ritmusunkból és még a lefújás előtt a javunkra tudtuk fordítani az eredményt. Félidőben azt kértem a srácoktól, hogy folytassák tovább azt a játékot, amit az első félidőben, szerettem volna elkerülni, hogy magunkra húzzuk ellenfelünket, ez hellyel-közzel meg is valósult, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Vasasnak volt egy 20 perce, amikor átvette a játék irányítását, de ez inkább meddő mezőnyfölénnyel párosult, nem pedig helyzetekkel. A mérkőzés összképe alapján sikerünk megérdemelt, ez úton is minden jót kívánunk vezetőedzőnknek, továbbá szeretnénk megköszönni szurkolóinknak, hogy a hétközi mérkőzés ellenére ismét szép számmal bíztattak bennünket, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat ma is győztesen hagyta el a játékteret.

169 views0 comments

Comments


bottom of page