top of page
Légrádi Gábor

Gólzáporral enyhítettük a száraz időszakot

Sajnos a hónapok óta tartó szárazság a Csepel SC stadionjának gyepszőnyegét sem kíméli, hiába a gondos kezek és a rendszeres locsolás. Vasárnap délután sem lehetett számítani különösebb változásra az időjárás tekintetében, így rekkenő hőségben lépett pályára a Csepel és az eddig nyeretlen Hódmezővásárhelyi FC együttese az NBIII Dél-Keleti csoportjának 7. fordulójában, ahol közönségszórakoztató, gólzáporos összecsapáson tartottuk itthon a három pontot.



Csepel SC – Hódmezővásárhelyi FC 5:3 (3:1)


Csepel SC Stadion Jv.: Görög Márió (Holpár Gergely, Molnár István)


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Németh Zoltán (Kruppai Adrián ’89), Dunai András (Fodor Vince ’89), Szűcs Levente, Pesuth Simon (Urbin Márk ’89), Csákány Levente, Sükösd Krisztián, Kovács Dávid (Torda Bence ’60), Pintér Dominik, Kern Ákos (Lehel Roland ’72)

Mb. vezetőedző: Zsivoczky Péter


Hódmezővásárhelyi FC: Vaits M. – Gréczi M., Török K. (Mahler G. ’72), Sipos G., Pleszkán T., Dóra D., Tóth P., Zana D., Rabecz B., Zámbori D., Povázsai Zs. (Guth Á. ’46)

Edző: Szűcs Róbert


Gólszerzők: Pintér Dominik (2) ’29, ’47, Dunai András ’39, Németh Zoltán ’66, Torda Bence ’85, ill. Gréczy M. (3) ’13, ’59, ’80


Zsivoczky Péter:

Nem kezdtük jól a mérkőzést, egy nagy védelmi hibát követő 11-ből ellenfelünk megszerezte a vezetést. Szerencsére ezt jól reagáltuk le, és a félidő lefújása előtt a javunkra tudtuk fordítani a mérkőzést. onnantól fogva úgy érzem, hogy végig kontrolláltuk a mecset, de sajnos ellenfelünket mindig egy kicsit „visszaengedtük” a mérkőzésbe és nem tudtuk időben lezárni a bajnokit. Izgulósra sikeredett a vége, de legalább közönségszórakoztató összecsapást láthattak a szurkolók. Sikerünket nem értékeljük túl, hibáinkat ki fogjuk elemezni. Most tudunk egyet szusszanni a Magyar Kupa szünetnek köszönhetően, ami sok sérültünk okán igazán ránk fér majd, így a BKV elleni találkozóra igyekszünk a legjobban felkészülni. Köszönet a mai napon is szép számmal bennünket biztató szurkolóinknak, ezúttal is ők jelentették a 12. játékosunkat a győztes találkozón. 


244 views0 comments

コメント


bottom of page