top of page
Légrádi Gábor

Sikertelen szegedi vendégjáték

Sajnos nem sok babér termett számunkra a „kis Szeged”, a Szegedi VSE otthonában. A Csongrád- Csanád vármegyei I. osztályának tavalyi bajnoka előzetesen cseppet sem bizonyult könnyű ellenfélnek, eddig csak a Tiszakécske ellen botlottak a bajnokságban (1:3), illetve a Monor tett szert pontra ellenük (1:1). Csapatunk sajnos nem tudott megbírkózni a szegedi feladattal, bár voltak a mérkőzésnek olyan pillanatai, amikor csökkenthettük volna a hátrányunkat. Egyelőre vezetőedzőnk nélkül ugyan, de tovább kell haladnunk a kijelölt úton és szeptember 8- án Csepelen a Hódmezővásárhely ellen kell javítani a szegedi fiaskót.



Szegedi VSE - Csepel SC 3:1 (2:0)


Szegedi Vasutas SE Sporttelep Jv.: Fehérvári Patrik (Balogh Bence, Bán Kristóf)


SZVSE: Zelman L. – Csamangó T. (Mezei O. ’58), Dobronoky V. (Fodor Á. ’58), Rádai G., Albert Cs. (Berger M. ’58), Orovecz Á. (Kormányos K. ’72), Vas B., Farkas M., Kelemen V., Kéri T. (Kalapács F. ’46), Lévai N. 

Edző: Mészáros Zoltán


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Horváth Bence, Torda Bence, Kovács Máté (Németh Zoltán 56’), Dunai András, Pesuth Simon (Csákány Levente ’77), Túri Dániel, Sükösd Krisztián (Szűcs Levente ’68), Pintér Dominik, Kern Ákos (Lehel Roland ’68)

Mb. Edző: Zsivoczky Péter


Gólszerzők: Kéri T. ’20, Orovecz Á.’31. ’47, Dobronoky V. ’52, ill. Torda Bence ’68


Zsivoczky Péter:

A három pont megszerzésének reményében utaztunk le Szegedre, jó formában várhattuk a találkozót, azt gondolom minden adott volt egy jó mérkőzéshez. Sajnos a sorozatterhelés azonban úgy tűnik, hogy megtréfált bennünket, minek következtében egy siralmas első félidőt produkáltunk. Nem is igazán a megoldásokkal akadt probléma, inkább a dekoncentráltság jelei mutatkoztak a játékosokon, taktikai fegyelmezetlenségeinket pedig ellenfelünk könyörtelenül kihasználta. Futottunk az eredmény után, a második félidőben mindent megpróbáltunk, hogy mentsük a helyzetünket, játékrendszert váltottunk, öt cserét hajtottunk végre. Játékfelfogásban mindenképpen változott a helyzetünk pozitív irányba, sikerült ellenfelünk fölé kerekedni, ám tekintve, hogy helyzeteink töredékét sikerült csupán kihasználnunk, ellenfelünk teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot. Szurkolóinknak ezúttal is hatalmas köszönet, hogy ilyen messzire is elkísérték a csapatot, le a kalappal előttük! Vezetőedzőnk nevében is szeretném megköszönni nekik a molinót, amit erre az alkalomra készítettek!


226 views0 comments

Comentários


bottom of page