top of page
Writer's pictureShanen Iványi

Szoros mérkőzés, megérdemelt siker

Női csapatunk egy kemény és kihívásokkal teli mérkőzésen 3-2-es győzelmet aratott a Tiger HFC Vasad ellen. Bár a játékunk során voltak nehézségek, a lányok kitartása és csapatszelleme végül meghozta az eredményt. Az ellenfél erős nyomása ellenére sikerült felülkerekednünk, és a végsőkig harcolva megszereztük a fontos három pontot.



Kizotti Csepel TC - Tigre HFC Vasad 3-2 (1:1)


Csepel SC Sportcentrum (Papírgyári pálya)

Jv.: Kalydy Dionízia Imola, (Trapp Enikő, Török Flora)


Kizotti Csepel TC: Reibel O. - Kolárová R., Steyer E., Hári K., Terdik I., Mesterházi Cs. (Király L. '46), Nagypál F., Németh A. (Lovászi Zs. '9), Skultéty T. (Malinovszky C. '70), Fekete-Bernhardt B., Hevesi R. (Nádudvari A. '46).

Vezetőedző: Kincses Ernő


Tiger HFC Vasad: Kulcsár P. - Kókai K., Borsó K., Békési G. (Teleki Zs. '83), Tóth A., Cseszlai E., Orosz E., Bagó D., Holló A., Sass V., Kovács A.

Vezetőedző: 


Gólszerzők: Kovács A. '39, Fekete-Bernhardt B. '42, '74, Nagypál F. '62, Sass V. '70.


Kincses Ernő:

Gratulálok a csajoknak, igazi csapatként küzdöttek az egész mérkőzésen. Tudtam, hogy a bajnokság egyik legjobban felkészített csapata lesz az ellenfelünk, akik nagyon megnehezítették a dolgunkat. Büszke vagyok a csapatunkra, hogy 90 percen keresztül mentek, és végig hittek magukban, aminek győzelem lett a vége. A játék minősége fog javulni, ebben biztos vagyok. Számunkra a 3 pont volt a legfontosabb! Németh Andinak gyors gyógyulást kívánok! Hajrá Csepel! Hajrá Csajok! Csak a 21!

23 views0 comments

Comentarios


bottom of page