top of page
Writer's pictureShanen Iványi

Új Igazolásunk a Középpályán, Kovács Máté

Kovács Máté vagyok. Veszprém együttesétől érkeztem és középpályás vagyok.


5 évesen kezdtem el focizni Csepelen, és egészen 11 éves koromig itt játszottam. Nagyon szerettem itt lenni, rengeteg boldog emlékem van erről az időszakról. Utána az MTK-hoz kerültem, ahol végigjártam az utánpótlást, és 18 évesen felkerültem a felnőtt csapatba. Később az NB2-es Dorog, Kazincbarcika és Szentlőrinc csapatában is számos tapasztalatot szereztem.


Áprilisban beszéltem először Zsivóczki Gyulával. Nagyon tetszett, amit akkor felvázolt, tetszett a fociról alkotott véleménye és a kitűzött célok. Nem gondolkoztam sokat, és persze az is közrejátszott a döntésemben, hogy Csepelen kezdtem el focizni, és örültem a lehetőségnek, hogy újra kék-piros színekben játszhatok. Sajnos az elmúlt két évben két műtéten is átestem, sokat kihagytam, de szerencsére sikeresen felépültem, és már csak a bajnokságban való jó szereplés lebeg a szemem előtt.


Azt érzem, hogy egy nagyon összetartó, kedves, befogadó közösségbe érkeztem, ezért szerintem hamar be is tudtam illeszkedni.


Személyes, apró célokat tűztem ki magam elé, amiket lépésről lépésre szeretnék megugrani. Sérülésből térek vissza, de nagyon bizakodó vagyok. Szerintem több van bennünk, mint a biztos bentmaradás, de ezt majd a meccseken mutatott eredmények fogják tükrözni.


Babonás ember vagyok, ezért rengeteg apró rituálém van meccsek előtt, de ezeket nem szeretném megosztani. (Hiszen babonás vagyok.)


Nincs példaképem, de nagyon szerettem Pirlo, illetve Özil játékát nézni.


Nagyon várom már, hogy a csepeli szurkolók előtt játszhassak, és remélem, hogy minél több győzelmet ünnepelhetünk együtt. 💙❤️

193 views0 comments

Коментарі


bottom of page