top of page
Légrádi Gábor

Magabiztos győzelem és továbbjutás a MOL Magyar Kupában

A Csepel SC felnőtt férfi labdarúgó együttese semmit nem bízott a véletlenre, így már az összecsapás első félidejében előnyt harcolt ki magának a Cegléd VSE otthonában, ami végül háromgólos sikert eredményezett csapatunk számára. Együttesünk így magabiztos sikerrel biztosította helyét a következő kupafordulóra.



Ceglédi VSE- Csepel SC 1:4 (1:2)


Zsengellér Gyula Sportcentrum Jv.: Barta Tibor (Németh Balázs, Petrovszki Péter)


Ceglédi VSE: Szacskó L. - Vékei N. (Ungurean Zs. ’46), Olgyay B. (Krajcz M. ’46), Kánya N., Barta D. (Csóri L. ’73), Gáspár T., Talapka I., G. Biró G., Megyesi T., Pintér Sz. (Hajdu H.  ’46), Ványi Zs. (Konrád Á. ’84)

Vezetőedző: Kecskeméti József


Csepel SC: Soóky Roland – Csernák Kristóf, Kovács Máté (Fodor Vince ’80), Németh Zoltán (Szűcs Levente ’62), Dunai András (Kern Ákos ’62), Pesuth Simon, Tóth László, Paksai Roland, Sükösd Krisztián, Kovács Dávid (Lehel Roland ’62), Pintér Dominik (Csákány Levente ’75)

Vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Gyula


Gólszerzők: Kánya Norbert ’39., ill. Paksai Roland ’7, Tóth László ’34, Kovács Máté ’63, Kovács Máté ’72


Zsivoczky Gyula:

Egy nagyon szép komplexumban, kiválóan előkészített pályán játszottuk le első kupameccsünket, az ESMTK elleni bajnokihoz képest sok helyütt rotáltam a csapatunkat, játéklehetőséget biztosítva azoknak, akik az első bajnokinkon kevesebb lehetőséghez jutottak. Összességében magabiztosan nyertük meg a találkozót, bár volt egy olyan szakasza a meccsnek, amikor egy buta védekezési hibát követtünk el, amit ellenfelünk ki is használt. Igazából ez volt az egyetlen momentumuk, amikor bejutottak a 16-osunkon belülre. Mindent összevetve végig domináltunk, elképzeléseinket meg tudtuk valósítani, két kapufánkon kívül egy 11-est is elhibáztunk, de a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Ezt a szakaszt le is zártuk, innentől fogva kizárólag a szerdai bajnoki mérkőzésre koncentrálunk, ahol a maihoz hasonló szenzációs szurkolói támogatásra is számítunk!

220 views0 comments

Comments


bottom of page