top of page
Légrádi Gábor

Kellemetlen vereség, innentől a bajnokságra fókuszálunk

Noha a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában alacsonyabb osztályú ellenfél várt a Csepel SC labdarúgóra, azt senki nem feltételezte előre, hogy sétagaloppra számíthatnak a mieink Dunavarsányban. A hazaiak igazolták is az előzetes várakozásokat és két gólt is szereztek a rendes játékidőben, amire ugyancsak kettővel válaszoltunk, sőt, lőttünk négykapufát is… Sajnos a hosszabbításban már nem tudtunk újabb gólt szerezni a vendéglátókkal ellentétben, így a Dunavarsány lépett tovább a kupában.



FÉMALK- Dunavarsányi TE - Csepel SC 2:2(0:0) h.u.: 4:2


Dunavarsányi Sporttelep Jv.: Görög Márió (László István, Németh Balázs)


Dunavarsány: Czuczi M. – Meiszter M., Gubacsi Z., Vastag Sz. (Hankó K. ’83), Zana D. (Bihari D. ’58), Albert Á., Gajda M., Szabó Á., Miskovicz B. (Irházi D.), Hajas B. (Iszak R. ’70), Németh K.

Vezetőedző:Polákovics Attila


Csepel SC: Soóky Roland – Paksai Roland, Kovács Máté, Németh Zoltán (Dunai András ’46), Urbin Márk (Pintér Dominik ’62), Szűcs Levente (Horváth Bence ’62), Lehel Roland (Torda Bence ’46), Csákány Levente (Pesuth Simon ’91), Túri Dániel, Sükösd Krisztián, Kern Ákos (Kovács Dávid ’75)

Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Gólszerzők: Meiszter M. ’48, Zana D. ’58, Hankó K. ’101, Iszak R. ’121, ill. Túri Dániel ’50, Kovács Máté ’65


Zsivoczky Gyula:

Egyértelműen csalódásként érjük meg ezt a mérkőzést, mindenféleképpen szerettünk volna továbbjutni. Az első félidőben komoly helyzeteink voltak, melyeket nem használtunk ki, ezt követően felhoztuk az ellenfelet, a hazaiak nagyon jó százalékban használták ki a hibáinkat, így folyamatosan mennünk kellett az eredmény után. Rúgtunk négy kapufát, de ez cseppet sem ment fel bennünket az eredménytelenség tekintetében, egyértelműen mi hibáztunk abban, hogy nem jutottunk tovább. Szerdán újabb bajnoki mérkőzés következik amire fel kell készülnünk. A regenerációra ezúttal nagy hangsúlyt kell fektetnünk, rengeteg a sérült, eltiltott játékosunk is van, sajnos a keret egésze nem áll rendelkezésemre. Ez nem kifogás, hanem megoldásra váró helyzet az esetünkben. A továbbiakban a bajnokságra kell koncentrálnunk, ahol formajavulásra lesz szükség ahhoz, hogy az elvárásoknak megfelelően szerepeljünk. Kicsit furcsa lehet kívülről most a szereplésünk, a közelmúltban hozzá voltunk szokva a jóhoz, futballistáink talán kicsit el is kényeztették a szurkolókat, de most kaptunk egy figyelmeztető pofont, amit a csapat és a szakmai stáb is helyén fog kezelni, a bajnokságban - ami, nem győzöm hangsúlyozni- már egy magasabb szint az előzőnél, meg fogjuk állni a helyünket. Szurkolóinknak a csalódást keltő végeredmény ellenére nagyon köszönjük a biztatást, szerdán hazai pályán mindenféleképpen javítani akarunk!

361 views0 comments

Comments


bottom of page