top of page
Writer's pictureShanen Iványi

Új Erősítés: Pintér Dominik Bemutatkozik

Soroksárról érkeztem, és balhátvéd a pozícióm. Érden kezdtem el focizni gyerekként. Felnőtt karrieremet a Ferencvárosban folytattam, majd megfordultam Soroksáron az NB2-ben, Szigetszentmiklóson és Monoron, ahol veretlenül tudtunk NB3-as bajnokságot nyerni. Ezt követően Budaörsre szerződtem az NB2-be, és az utóbbi két évemet ismét Soroksáron töltöttem.


Nagyon tetszett a vezetőedző (Gyula) által vázolt jövőkép és a kitűzött célok. Az is nagy szerepet játszott a döntésemben, hogy a családdal nem szerettünk volna vidékre költözni. Örülök, hogy ismét egy ilyen nagy múltú klubban futballozhatok!


Úgy gondolom, hogy nagyon jó közösségbe kerültem. Az első naptól kezdve érezhető volt számomra, hogy mennyire befogadóak, és bízom benne, hogy a pályán is meglátszik majd, mennyire összetartó a brigád! Szerintem a csapat többre hivatott, mint a biztos bentmaradás, de ezt majd a meccseink döntik el.


Nem mondanám magam babonásnak, nincs különösebb szokásom meccs előtt. Csak mint a mindennapokban, megpuszilom a lányomat. Példaképem Thierry Henry, egykori Arsenal-játékos. Gyerekként csillogó szemekkel néztem minden mozdulatát, fantasztikus játékos volt!

Bízom benne, hogy minél többen kilátogattok a hétvégi meccsünkre, és hogy a meccs lefújása után együtt ünnepelhetjük első bajnoki győzelmünket. Mi mindent megteszünk érte!


Hajrá Csepel!💙❤️

317 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page