top of page
Writer's pictureShanen Iványi

Üdvözöljük Új Edzőnket: Tóth László

KSI-ben nevelkedtem 16 éves koromig, majd felnőtt pályafutásom nagy részét NBII és NBIII-as kluboknál töltöttem (Pénzügyőr, Budafok, III. ker. TVE), levezetésként megyei csapatoknál voltam játékosedző és edző; emellett 15 évig kispályáztam, futsal válogatottként is játszottam, csapataim között volt a Várfok, Lőrinc, Aramisz, SC, és jelenleg is focizom veterán fociklubban. Idén az U7 és U8 korosztály edzője leszek.


12 éve vagyok utánpótlás edző, az Ürömi SC utánpótlás edzőjeként U7, U9, és U11-es korcsoportokat edzettem 10 éven keresztül. B licenc-es edzői papírral rendelkezem. Tavaly a CSUSE csapatához kaptam meghívást, ahol szintén az U7-U11-es korcsoporttal foglalkoztam.


Korábban felnőtt csapatoknál edzőként dolgoztam Délegyházán, Felsőpakonyban, Halásztelken és Kakucson, gyerekcsapatoknál pedig az Ürömi SC-ben és CSUSE-ben.


Edzői filozófiámban fontosnak tartom, hogy megszerettessem a gyerekekkel a labdarúgást játékos formában. Az edzések és csapatirányítás során a maximális fegyelem, figyelem és koncentráció elvét követem. A bizalom és jó kapcsolat kialakítását baráti légkör megteremtésével érem el, a tisztelet és fegyelem mellett. A gyerekek motiválásában és önbizalmuk növelésében a pozitív visszacsatolást tartom a legfontosabbnak.


Célom a folyamatos fejlődés és tanulás, valamint a foci alapjainak elsajátítása és a technika folyamatos gyakorlása az új csapatnál. A munkámban a fejlődés motivál.


Üzenem azoknak a gyerekeknek és szülőknek, akik fontolgatják, hogy csatlakozzanak a csapathoz, hogy ha fontos, hogy a gyerek jól érezze magát az edzésen, és heti rendszerességgel szívesen sportoljon, nálunk a helye!

189 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page