top of page
Légrádi Gábor

Vérszegény fellépés a BKV otthonában

Hiába a csepeli labdarúgás lelkes szurkolótáborának jelenléte, hiába gyógyulófélben lévő vezetőedzőnk vigyázó tekintete, együttesünk egy rendkívül alacsony színvonalú összecsapáson szinte saját magát megverve, sima vereséget szenvedett az eddig csak bukdácsoló BKV Előre otthonában. A mérkőzés összképe alapján a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot, minek következtében a 9. helyre estünk vissza a tabellán.



BKV Előre SC - Csepel SC 3:0 (2:0)


Budapest, Sport utca, Jv.: Nagy Attila (Szabó Dániel, Zahorecz Roland)


BKV Előre: Szüsz M. – Reizer D., Balogh M., Forgács P., Szabó N., Bartha B., Nagy B. (Dinawi S. ’81), Soós D. (Wágner R. ’81), Madarász Z. (Mudri M. ’55), Kerék L., Körösi V. (Mile Zs. ’46) Vezetőedző: Balogh Béla


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Horváth Bence (Kovács Máté ’58), Torda Bence (Bencze Márton ’69), Dunai András, Szűcs Levente, Pesuth Simon, Csákány Levente (Urbin Márk ’69), Kovács Dávid (Tóth László ’65), Pintér Dominik, Kern Ákos (Lehel Roland ’65) Mb. vezetőedző: Zsivoczky Péter


Gólszerzők: Nagy B. ’22, Forgács P. ’43, Kerék L. ’89


Zsivoczky Péter:

Először is őszinte részvétünk édesapád, Légrádi Péter halálát illetően, a meccs előtt neki is szólt a gyászszünet. Nehéz bármit is mondani egy ilyen összecsapás után, gyakoroltunk egész héten, melyből szinte semmit nem sikerült ma a pályára átültetni. Az első félidőben jóval több lehetőségünk nyílt a gólszerzésre a hazaiaknál, de amíg ilyen hibákból gólokat kapunk, addig ez a hektikus teljesítmény lesz ránk jellemző. Tudunk jól játszani és eredményesen, ugyanakkor olyan meccseket is el tudunk veszíteni, ahol több keresnivalónk is lenne. Amiben fejlődnünk kell az az, hogy valamilyen stabilitást tudjunk adni a játékunknak, mert amíg dekoncentráltságból, szervezetlenségből gólokat kapunk, addig nem fogunk tudni komolyabb eredményt felmutatni. A második félidőben próbálkoztunk cserékkel és játékrendszer váltással, de a meddő mezőnyfölényünk igazán nem párosult helyzetekkel, a végén pedig újabb gólt ért el a hazai csapat. Nincs más hátra, mint gratulálni az ellenélnek és dolgozni tovább, mert a csepeli szurkolótábor megérdemli, hogy pontokkal jutalmazzuk a lelkesedésüket. Sérültjeink folyamatos problémát jelentenek, a Hódmezővásárhely ellen nyolcan voltak, ami mára négyre redukálódott, de nem szeretném erre fogni a vereséget, mert minden egyes játékos fontos láncszem a csapatban. Teljes értékű kerettel két hónapja nem tudunk dolgozni, ami nem kis probléma, de az a feladatunk, hogy minden szituációból hozzuk ki a legjobbat! Nagyon fontos játékosokat kell nélkülöznünk, ám folyamatosan azon vagyunk, hogy ők mihamarabb visszakerüljenek a keretbe.

A mérkőzést már a helyszínen nézte meg vezetőedzőnk Zsivoczky Gyula is.

Valóban, nem bírta már futball nélkül, így ellátogatott a mai meccsre. Ezért is fáj igazán az, hogy ma nem tudtunk a kedvében járni. Fontos lett volna, hogy egy sikerrel örvendeztessük meg őt a betegségét követően. A tervek szerint fokozatosan visszatér majd közénk és a jövő hét folyamán már személyes jelenlétével is támogathatja csapatunkat.  



200 views0 comments

Comments


bottom of page