top of page
Légrádi Gábor

Győzelem a bajnokság hazai nyitányán

Egy bajnoki és egy sikeres Magyar Kupa mérkőzéssel a háta mögött a Csepel Stadionban lépett pályára hosszú idő után ismét az NB III-ban a Csepel SC együttese. A vendég Dabas egy védelmi megingást kihasználva ugyan megszerezte a vezetést az első félidőben, de a második játékrészben csapatunk magasabb fokozatba kapcsolt és két gólt szerezve a maga javára fordította a mérkőzést. Együttesünk tehát sikeresen mutatkozott be hazai közönsége előtt, és  vasárnap ismét Csepelen fogadja majd a Szolnoki MÁV együttesét.



Csepel SC – Meton- FC Dabas SE 2:1 (0:1)


Csepel SC Stadion Jv.: Maml Zoltán (Szabó Dániel, Balogh Bence)


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Horváth Bence (Csernák Kristóf ’82), Torda Bence (Tóth László ’60), Kovács Máté (Dunai András ’71), Szűcs Levente (Németh Zoltán ’60), Csákány Levente (Pesuth Simon ’46), Túri Dániel, Paksai Roland, Sükösd Krisztián, Kovács Dávid, Pintér Dominik

Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Dabas: Balogh J. – Tamás K., Forrai Z., Papp Gy. (Csóri B. ’64), Kovács K., (Surman Á. ’64), Tarjáni P., Földeák L., Horváth G., Dudás D., Kuchta G., Monár B.

Vezetőedző: Tóth László 


Gólszerzők: Kovács Máté ’57, Tóth László (11-ből) ’76, ill. Tamás K. ’18


Zsivoczky Gyula:

Tekintve, hogy első hazai bajnokink volt az új kiírásban, mindenképpen szerettük volna kiszolgálni lelkes közönségünket. A Dabast szerencsére teljes mértékben fel tudtuk térképezni, ettől függetlenül az első 25 percben meglehetősen gyámoltalanul játszottunk. Ráadásul egy védelmi hibát követően gólt is kaptunk, amit szerencsére jól reagáltunk le, mert azt követően fokozatosan vettük át a játék irányítását és már az első félidőben is akadtak lehetőségeink a gólszerzésre. A szünet után viszont teljesen megváltozott a játék képe, végképp átvettük az irányítást és azt, amit a félidei pihenőn kértem a játékosoktól, maximálisan meg is valósították. Összességében, azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a találkozót, melyhez természetesen hozzájárult a csepeli szív is. Sajnos néhány játékosomat sérülés miatt le kellett cserélnem, azaz bele kellett nyúlni a csapatba, de akik beszálltak, azok mind hozzá tudtak tenni a játékhoz. Mindent összevetve jó teljesítményeket is igazi csapatmunkát láthattunk a mai napon. Sok időnk, sőt semmi időnk sincs az örömködésre, holnaptól készülünk a vasárnapi, Szolnok elleni, újabb fontos hazai összecsapásra. Az NBIII- ban minden egyes meccsünk ilyen lesz, ehhez hasonló küzdelmekre lehet majd számítani, ezt a játékfelfogást nagyon gyorsan el kell sajátítanunk, amire a keretünket megfelelőnek tartom. Szerdához képest a mai meccsen is sokan buzdítottak bennünket, amit a csapat nevében is szeretnék megköszönni!



255 views0 comments

留言


bottom of page