top of page
Légrádi Gábor

Vállalható vereség a listavezető otthonában

Immáron harmadik mérkőzése óta nyeretlen a bajnokságban a Csepel SC felnőtt férfi labdarúgócsapata, ám a mérkőzések között szemmel is látható különbségeket lehetett felfedezni. Míg a BKV vendégeként kisebb kilátástalanság, a Pénzügyőr ellen talán némi tanácstalanság, a tabella élén álló Gyula otthonában viszont előremutató, a jövőre nézve mindenképpen pozitívnak tűnő produkcióval rukkolt elő a csapat, ami azt mutatja, hogy együttesünk remélhetőleg kilábalóban van a nyeretlen szériából. Szurkolóink a Csepeltől meglehetősen távoli helyszínen is szép számmal buzdították a kék-piros legénységet. 


Gyulai Termál FC - Csepel SC 1:0 (1:0)


Gyulai id. Christián László Városi Sporttelep

Jv.: Bálint Dániel (Aczél Tibor, Szabó Richárd)


Gyula: Füstös K. – Wéber L., Csicsely J. (Kepenyes Á. ’86), Szabó P., Zelenyánszki L., Czirok J. (Malkócs M. ’77), Szilágyi D. (Sztankó L. ’77), Zabari D., Katona Gy., Trescsula M. (Kovács Zs. ’85), Szabó Zs. (Ilyés T. ’77)

Vezetőedző: Ekker Attila


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Horváth Bence, Kovács Máté (Bencze Márton ’60), Dunai András (Kruppai Adrián ’83), Urbin Márk, Szűcs Levente (Németh Zoltán ’72), Pesuth Simon (Kovács Dávid ’83), Paksai Roland, Sükösd Krisztián, Kern Ákos (Tóth László ’60)

Vezetőedző: Zsivóczky Gyula


Gólszerző: Csicsely J. ’39


Zsivóczky Gyula:

A vereség természetesen nem esik jól, attól függetlenül, hogy egy nagyon jó csapat ellen léptünk pályára. Az első félidőben nagy nyomást helyeztek ránk, de nagyon szervezett volt a védekezésünk és hatékonyak voltunk. Ez alól egyetlen kivétel volt, amit meg is büntetett a Gyula. A második félidő első felében kiegyenlített játék zajlott a pályán, utána viszont átvettük a kezdeményezést és nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket. Mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, helyzeteink is adódtak, de sajnos a gólszerzés elmaradt. A csapat hozzáállása az egész mérkőzéshez példamutató volt, amennyiben létezik „előremutató vereség” a jövő szempontjából, akkor ez az volt… Ebből mindenféleképpen lehet építkezni, a pont nélkül maradás persze bosszant, de ennek tükrében az előző két bajnokin mutatott játékunk tűnik elfogadhatatlannak. Úgy látom, hogy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de ebből ki fogunk lábalni! A csapat most megmutatta azt az arcát, amire valójában képes, és ami kivezeti a társulatot a gödörből. Természetesen nem néz ki jól, hogy 3 mérkőzésen csupán egyetlen pontot tudtunk szerezni, de a Kecskemét II ellen el kell kezdeni ismét a győzelmek sorát. Szurkolóink egész mérkőzés alatt szűntelenül bíztattak bennünket, amiért nem győzünk elég hálásak lenni, rajtuk is láttam, hogy elismerik azt a melót, amit a csapat beletett ebbe az összecsapásba. Kikaptunk, ezt a bajnokságot pedig pontokra és gólokra játsszák, így nem lehetünk elégedettek, egyértelmű, hogy a következő mérkőzésen csak és kizárólag a győzelem elfogadható!

220 views0 comments

コメント


bottom of page