top of page
Légrádi Gábor

A második félidőre maradt a döntés, győzelem a Szolnok ellen

A korábban stabil NBII-es gárdának számító, 2022 óta a harmadosztályban szereplő Szolnoki MÁV FC együttese látogatott vasárnap koraeste a Béke téri stadionba. A rekkenő hőség alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzésre, ahol az első félidőben nem nagyon találtunk fogást a jóval rutinosabb NB-s tapasztalatokkal rendelkező ellenfelünkön, egy alkalommal pedig a kapufa is kisegített bennünket. A szünetet követően aztán Kovács Dávid pazar góljával megtörtük ellenfelünk lelkesedését, s végül magabiztos győzelmet arattunk a sportszerűség határát többször is átlépő szolnoki szakmai stáb legnagyobb bánatára.



Csepel SC – Szolnoki MÁV FC 2:0 (0:0)


Csepel SC Stadion Jv.: Gáspár András (Farkas Gergő, Keszthelyi Krisztián)


Csepel SC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Horváth Bence, Kovács Máté (Dunai András ’46), Németh Zoltán (Szűcs Levente ’66), Pesuth Simon, Tóth László (Kern Ákos ’76), Paksai Roland, Sükösd Krisztián (Lehel Roland ’89), Kovács Dávid (Torda Bence ’66), Pintér Dominik

Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Szolnoki MÁV FC: Csáki K. – Sitku L. (Csanádi P. ’87), Pinto M., Tisza K., Iván M., Lenygel B. (Kató T. ’87), Annus Á., Dr. Kardos N., Barna V. (Dudok T. ’82), Dósa Zs. (Lengyel G. ’75), Kópis R.

Vezetőedző: Horváth Csaba


Gólszerzők: Kovács Dávid ’76, Kern Ákos ’84


Zsivoczky Gyula:

Két mérkőzésünk volt egymást követően hazai környezetben, ezúttal a Dabas meccshez hasonló forgatókönyv szerint alakult az első félidő. Gyengén kezdtünk, nem produkáltunk jó teljesítményt az első játékrészben, a Szolnok ekkor ránk tudta erőltetni a játékstílusát, ami nem igazán ízlett nekünk, nem nagyon találtuk az ellenszerét. Nagy mezőnymunkát végeztünk, de az előre történő játékban nem voltunk hatékonyak. A szünetben stábtagjaimmal együtt elmondtuk az észrevételeinket játékosaimnak, felhívtuk a figyelmet azokra a hibákra, melyeket okvetlenül ki kellett javítanunk. Ezt a srácok meg is tették, a második félidőre sikerült a saját játékmodellünket alkalmazni, egy fizikális, kemény párharcokkal tarkított, néha a durvaságig elmenő összecsapáson. Azt gondolom, hogy a második félidőben mutatott játékunk alapján teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Amikor szükségét éreztem frissítettem a csapaton, ami ezúttal is jól sikerült, akik bejöttek, mind jól szálltak be a játékba, hozzátették a magukét a sikerhez. Ezúttal is felhívtam a figyelmet a meccs előtt arra, hogy ezt a párharcot is egységes csapatjátékkal tudjuk megnyerni, ami végül be is igazolódott. Örülünk az eddig megszerzett 7 pontnak, de helyén kezeljük az elért eredményeinket. Most lesz egy hetünk, hogy tisztességgel felkészüljünk az egyik bajnokesélyes Tiszakécske elleni rangadóra, ahol szeretnénk majd helytállni. Szurkolóinknak köszönjük, hogy ebben az iszonyat melegben is buzdítottak bennünket, hálásak vagyunk és továbbra is igyekszünk őket kiszolgálni.


275 views0 comments

Comentários


bottom of page