top of page
Iványi Shanen

KIZOTTI Csepel TC kirobbanó hétvégi teljesítménye

A KIZOTTI Csepel TC női labdarúgó csapatunk elképesztő teljesítményt nyújtott a hétvégén, amikor a ZTE FC ellen lépett hazai pályára. A lányok magabiztos játékkal és hatékony támadásokkal 11:0-s győzelmet arattak, hatalmas lendülettel és elszántsággal küzdve a pályán.



KIZOTTI Csepel TC - ZTE FC 11:0 (5:0)


Csepeli sporttelep, Jv.: Molnár Kira (Szerb Katalin, Molnár János)


KIZOTTI Csepel TC: Bujdosó Annamária (Dóczy Nikolett '69), Simon Dorottya, Buchmüller Adrienn (Gula Eszter '69), Terdik Ivett (Jakab Zsófi '69), Kardosi Blanka (Balogh Noémi '57), Kókai Krisztina, Horváth Emese, Király Lilla (Németh Andrea '80), Hári Kata (Malinovszky Cintia ’57), Lovászi Zsuzsanna, Fekete- Berndhardt Barbara Vezetőedző: Kincses Ernő


ZTE FC: Kiss Emilia, Nagy Bianka, Szegedi Anita (Tollár Petra '41), Simon Villő Réka, Hannig Viktória, Pupos Veronika (Fata Flóra '65), Varga Barbara, Kopcsándi Vivien, Harsányi Andrea, Vitusz Nikoletta (Király Csilla '46), Mezőfi Emma. Edző:


Gólszerzők: Lovászi Zsuzsanna '10, Hári Kata '19, Terdik Ivett '33, '64, Kardosi Blanka ’36, '56 Horváth Emese '44, Simon Dorottya ’21, Fekete-Bernhardt Barbara '68, Balogh Noémi '78, Malinovszky Cintia '81, Kókai Krisztina '89.


Kincses Ernő

Köszönöm mindenkinek aki a fiúk meccse helyett vagy közben vagy a srácok meccse után átjött és szurkolt a lányoknak. Külön köszönöm a tábornak és az utánpótlás játékosainknak a meccs utáni ünneplést. Tudom, hogy nem azt az eredményt hoztuk amit elvárt tőlünk a vezetőség.  Viszont úgy érzem aki kint van a meccseinken az személyesen meggyőződhet arról, hogy a lányok és a stábtagok a bajnoki cím elvesztése ellenére minden meccset meg akarnak nyerni. Ezért dolgoznak,dolgozunk egészhéten. Aki a negatívumot akarja látni azt úgyse fogom, fogjuk meggyőzni erről. A mai mérkőzés de mondhatom,hogy az elmúlt 8 meccs megmutatta, van gerince a csapatnak. Mai egy olyan mérkőzés volt ami állítólag rangadónak indult de a játékosaim megmutatták nem ebbe a bajnokságba valók. Remélem egyszer ezt a tabella is megmutatja. Büszke vagyok minden játékosomra a kollégáimra. Hajrá Csepel! Hajrá Csajok! Csak a 21!

165 views0 comments

Comments


bottom of page