top of page
Légrádi Gábor

Nagyszombati gólszüret Pécsett

Hiába a majd 230 kilométernyi távolság és a több, mint kétórás utazás, a KIZOTTI Csepel TC felnőtt női labdarúgóit láthatóan cseppet sem tette enerválttá a hosszadalmas buszozás. A PVSK otthonában már az első félidőben tudatosították, hogy miért is érkeztek Baranyába, a lefújást követően pedig 8 gól és három pont került a nevük mellé, ami azt jelenti, hogy továbbra is tartják a lépést az élbollyal.



Pécsi VSK - Csepel TC 0:8 (0:4)


PVSK Sporttelep, Jv.: Kiss Norbert (Tóth Csenge, Kaj Barbara)


PVSK: Palka L. – Szabó Á., Hegedüs A., Gyuradinovics K., Ferencz É. (Németh T. ’63), Szabó B. (Mánya F. ’46), Laskovics E., Kollár Zs., Varga Sz., Verkman K. (Megyesi R. ’59), Rácz M.

Edző: 


Csepel TC: Bujdosó Annamária (Dóczy Nikolett ’46) – Simon Dorottya, Balogh Noémi, Kókai Krisztina, Németh Andrea (Gula Eszter ’65), Koch Fruzsina (Jakab Zsófi ’65), Lovászi Zsuzsanna (Horváth Emese ’46), Nádudvari Anna (Ráporti Laura ’65), Malinovszky Cintia (Király Lilla ’46), Kardosi Blanka, Fekete- Berndhardt Barbara 

Vezetőedző: Kincses Ernő


Gólszerzők: Fekete- Berndhardt Barbara (4) ’6, ’30, ’71, ’80, Balogh Noémi ’31, Koch Fruzsina ’34, Kardosi Blanka ’52, Németh Andrea ’62


Kincses Ernő:

A héten azt láttam, hogy picit fáradtabb a csapat a megszokottnál, úgy mentálisan, mint fizikálisan, ami a meccs első fél órájában meg is látszódott. Sajnos a támadójátékunkban meghatározó Terdik Ivett és Hári Kata sérüléseik miatt nem állhattak a csapat rendelkezésére, az ő hiányuk sem jött jól, ettől függetlenül magabiztos győzelmet arattunk egy nagyon jól felkészített, szimpatikus ellenfél benyomását keltő PVSK ellen. Nekik sok sikert kívánunk a továbbiakban.  Öröm, hogy nyolc gólt tudtunk rúgni és minden játékosomat pályára küldhettem, külön pozitívum, hogy Gula Eszter, Ráporti Laura és Jakab Zsófi fejlődése mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobban megmutatkozik, bízom benne, hogy ez töretlen is marad és átragad a csapat minden tagjára, a jövő héten pedig az AirNergy otthonába is győzelmi szándékkal érkezünk.


152 views0 comments

Comments


bottom of page