top of page
Writer's pictureShanen Iványi

Üdvözöljük Új Edzőnket: Zilahi Tamás

Zilahi Tamás vagyok, az U6, U7, U8, U9, U10 és U11-es korosztályok mozgásfejlesztő és erőnléti edzője. 25 éve edzősködöm, az elmúlt 8 évben pedig a verseny- és élsportban erőnléti és mozgásfejlesztő edzőként, valamint sportrehabilitációs trénerként dolgoztam, többek között az Újpesti Vízilabda Sportegyesület OB1-es vízilabda csapatánál, és 3 éve a labdarúgásban is utánpótlás korosztályok mellett.

Foglalkozom felnőtt és utánpótlás korosztályú sportolókkal egyaránt, akár egyéni edzés keretében is, egyéni sportolók fejlesztésével, csapatsportolók egyéni és csoportos felkészítésével, ezen kívül sérülés utáni rehabilitációval.


Hiszek abban, hogy a munkám során megszerzett tapasztalataimat kamatoztatva hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a Csepel TC kis labdarúgói is elérjék mind egyéni, mind az egyesület által kitűzött edzéscéljaikat. Ennek érdekében erőnléti és mozgásfejlesztő edzőként az utánpótlás korosztályoknál a legfontosabb feladatom az, hogy megszerettessük a gyerekekkel a mozgást, a sportot, élvezzék a labdarúgást, miközben minőségi mozgásban gazdag életet élnek.

Edzéseiken pedig a mozgásfejlődési időszakok figyelembevételével, az annak megfelelő képességek tréningezését a fókuszban tartva, minden korosztálynál lefektessük a stabil és szilárd alapokat a hosszú távú és optimális fejlődés érdekében. Mindezt játékos köntösbe bújtatva, mert a legfontosabb, hogy örömmel és szeretettel végezzék az edzéseket a gyerekek!


Véleményem szerint megfelelő edzésmódszer megválasztásával, a jól periodizált terheléssel, kitartó és alázatos munkával, együttműködve a sportolókkal és a szakedzőikkel, el tudjuk érni, hogy egy utánpótlás korosztályú labdarúgó minden kondicionális, koordinációs és kognitív képessége elérje a lehető legjobb szintet, és egy eredményes, érett, céltudatos sportolót és embert neveljünk belőle.


Több olyan sportolóval is dolgoztam és dolgozom együtt erőnléti edzőként, akik nemzetközi porondon is kimagasló eredményeket értek el. Van közöttük világ- és Európa-bajnok, valamint olimpiai bronzérmes versenyző is.


Végzettségeim:


  • IWI Sportakadémia Erőnléti edző

  • KSG Level 1; KSG Level 2 szintű oktató (idegrendszeri érési folyamatokon alapuló mozgásfejlesztő tréner)

  • IWI Sportakadémia Korrektív és Rehabilitációs Tréner

  • IWI Sportrehabilitációs Tréner (ízületi mobilizációs technikák, sportköpölyözés, flossing és triggerpont terápia)

  • IWI Fitnesz Iskola Testépítés – Fitnesz Sportedző

  • IWI Fitnesz Iskola Személyi Edző és Rekreációs Programvezető

  • IWI Fitnesz Iskola G-Flex Instruktor

  • Blazepod tréner

301 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page